2021-12-23 104 views
翠灣漁港 (柴灣).椒鹽豆腐- 我嫲嫲最愛的小食,因為啱無牙老人家食又夠香口。呢到價錢平份量又多.蒜蓉蒸蟶子- 並非時價,相反明碼實價$32一隻,仲要平得黎又好大條啫啫芥蘭煲- 本身想叫蒜茸白菜仔,之後方到芥蘭煲都係叫呢個好!夠香口.生炒臘味糯米飯- 識食之一都知糯米飯係非常難烹調,需要生炒係好費力同埋好花工夫!煲呢個嘅豉油好似唔係好夠,色水唔夠吸引.蒜蓉粉絲大元貝+脆皮燒腩仔- 呢到有好多孖寶套餐以及一啲四人六人套餐價錢都好抵,呢兩樣加埋先$200左右。粉絲入味,燒腩仔個芥辣略嫌有啲稀.豉油王煎生蝦- 好有味,蝦肉爽口,可惜細隻左少少.翠灣漁港 (柴灣)柴灣柴灣道333號永利中心地下及1樓
翠灣漁港 (柴灣)

豉油王煎生蝦- 好有味,蝦肉爽口,可惜細隻左少少
翠灣漁港 (柴灣)
柴灣柴灣道333號永利中心地下及1樓