涼拌蓮藕: 爽脆的,  味道酸辣適中,  但不要抱著驚喜心態吃, 只是唔難食.雲耳白菜豬肉餃: 大大隻, 皮薄餡滿滿, 絕不會失望.魚膠淮山豬骨湯: 真是為魚膠淮山豬骨湯而來, 需然不是顛峰好飲期, 係比之前淡了一半, 不再濃郁, 但都唔錯.禮貌: 不要抱有服務有禮貌, 此間不會有, 食咁多次都係收銀男巴閉, 落單女職員西臉的, 從來生意滔滔不絕, 唔憂做吧!落單女職員臉就係急症室內般, 一叫佢就是錯, 眼神善及寬容臉絕不會有, 收銀男, 有次找錢自己停左HOLD住要找的錢, 唔找, 同個外賣朋友男吹水先, 一路吹, 把要找比我的錢比未下單的吹水朋友男, 佢既朋友男人未下單外賣, 陰陰咀笑巳伸出了手巳預備接, 我大聲叫住, 你仲未找錢比我, 傳說係老闆的收銀男,  一路"狠啤"實我, 慢慢慢慢把手中要找的錢慢慢慢慢遞給我.呢間店, 只能說, 生意滔滔不絕從不憂, 男收銀從唔憂冇錢贊,  落單女職員臉人人都欠佢西臉為招牌的.

雲耳白菜豬肉餃: 大大隻, 皮薄餡滿滿, 絕不會失望.

涼拌蓮藕
雲耳白菜豬肉餃8隻,魚膠淮山豬骨湯底 .
Other Info. : 呢間店, 只能說, 生意滔滔不絕從不憂, 男收銀從唔憂冇錢贊, 落單女職員臉人人都欠佢西臉為招牌的.
2023-06-21
Waiting Time
20 Minutes (Dine In)
$74 (Tea)
雲耳白菜豬肉餃8隻,魚膠淮山豬骨湯底 .
  • 魚膠淮山豬骨湯