2008-10-24
無論睇雜誌或者上網都對依間食肆0既評價唔錯,於是尋晚專登同老公去試,結果大失所望...我地叫左一個辣沙套餐跟凍檸茶,一份辣肉蝦米土司套餐跟熱薏米水. - 先講個辣沙,同唔少網友所講一樣 - 太細份,唔好話男人,連女仔食咁0既當晚餐都會覺得肚餓.同埋味道真係好一般,椰味唔夠之餘,又唔夠辣同香,仲要0的粉碎到乜咁.賣相肉酸!- 至於個辣蝦米土司,唔知做乜要整咁耐,足足等我左5分鐘以上先等到.食落同普通麵包無乜分別,0的辣蝦米無乜辣味.普通!- 至於杯薏米水,勝在唔太甜,不過飲哂成杯只係見倒一粒薏米,係杰撻撻0既,不過唔知點解無乜薏米味- 可能間野仲新,無論流程抑制服務都有待改善,唔知點解土司套餐會唔跟餐具,唔通一定要人用手食?!就算真係要我用手食,都提供張紙巾丫!唔提供都算,人地拎張紙巾出0黎用左一陣都無叫侍應0黎執野,佢一見果張用過縐縐地0既紙巾,連問都唔問就收起當垃圾咁掉左,快到叫都收唔切整體而言,去過一次就唔會再去喇.
整體而言,去過一次就唔會再去喇.