2024-08-13 1708 views
朋友想試呢間吉列牛,早幾日可以成功電話預約。星期五嘅晚上都唔full。原來唔full係有原因嘅😢。3個女仔哎咗呢幾樣,份量ok:🫠 吉列牛定食套餐 + 香辣忌廉烏冬 ($256): 好耐以前食過銅鑼灣總店,d吉列牛大大舊,又夠厚。今次發覺d牛薄咗好多,無乜牛味,份量偏小。十分一般。忌廉烏冬比較漏。😐 蕃茄濃湯黑豚肉shabu shabu ($126): 另外加$18 烏冬,夠熱,但十分普通☹️ 雞軟骨餃子 ($48): 有新意,仲唔太夠熱,而且太油,後悔哎咗成個用餐經驗麻麻,冷氣無開,我哋一路食一路標汗。服務態度一般。個人唔介紹呢間。

3個女仔哎咗呢幾樣,份量ok: