2023-07-28
一開始見到呢間餐廳環境幾好,所以決定喺度食午餐,但係食物質素簡直「一流」。1.等位方面:入到嚟要留名等位,咁都合理嘅。但係竟然唔使留電話號碼,我哋至少等咗30分鐘以上,因為唔知幾時有位,所以要一直企喺出面等。2.食物質素我哋有四個人,叫咗三個「真.卡邦尼意粉」、一個「櫻花蝦煙三文魚忌廉汁蝴蝶粉」、兩杯蘋果汁和一杯蘋果冰茶。第一係個「櫻花蝦煙三文魚忌廉汁蝴蝶粉」,蝴蝶粉毫冇味道可言,煙三文魚過鹹。第二,「真.卡邦尼意粉」,餐廳聲稱用最正宗的煮法來烹調。在這方面認同的。但以味道來說,完全不值得這個價錢。意粉又乾又杰撻撻,味道甚至是苦的,配上生雞蛋的味道,超級難食!第三,兩杯蘋果汁普普通通。蘋果冰茶味道淡,這杯飲品就像把蘋果、冰、茶各自分開。水都比佢好飲。總結唔好食😓😓😓
1.等位方面:
2.食物質素