2018-05-20 861 views
十分惡劣嘅訂枱經歷,大家要小心一個星期前打電話嚟 訂枱, 六點三人枱 慶祝生日嘅母親節, 接聽嘅服務生 接受咗我嘅定取並且確定沒有問題, 怎料我今天 同屋企人 去到, 佢居然同我講我係喺waiting list, 要有檯燈出嚟先至可以畀我, 仲要同我講話 之前冇電話畀我confirm 係代表無枱我同佢講完全冇人同我講過呢件事我訂枱時職員冇同我提過我係waiting list完全好似正常訂位一樣完成訂位問佢有冇搞錯係好堅持話冇同佢叫我哋走我覺得完全稀客嗰度地理位置十分不方便仲要幾日前已經確認訂枱屋企人有行動不便簡直十分憤怒我覺得係有熟客要咗我張枱所以我畀人釘咗去waiting list仲有冇人通知我好心啦, 有枱就有枱, 冇枱就冇枱, 唔好玩啲客我以後都唔會去,亦都會叫啲朋友唔好去大家真係要小心佢哋完全唔係香港嘅代客作風千祈唔好去!
十分惡劣嘅訂枱經歷,大家要小心

我同佢講完全冇人同我講過呢件事
仲要幾日前已經確認訂枱
屋企人有行動不便
簡直十分憤怒
仲有冇人通知我
好心啦, 有枱就有枱, 冇枱就冇枱, 唔好玩啲客
我以後都唔會去,亦都會叫啲朋友唔好去
大家真係要小心
佢哋完全唔係香港嘅代客作風