2021-01-23 50 views
早前同大少試過沙田嗰間分店,嗰陣大少已經話好想再去食好想試下乳豬,所以佢生日就帶佢試下喺葵芳嘅呢一間分店,餐廳喺商場嘅頂樓,出邊係花園咁樣嘅地方,所以令到餐廳嘅環境比較開陽比較舒服😌🐷 歐式脆皮乳豬呢個就係大少指明好想試嘅乳豬,呢個乳豬真係不得了,一夾起見到油脂分明,食入口第一下超脆嘅皮,之後就係入口即溶嘅油脂 超級嫩滑嘅肉質,我哋叫左半隻,仲有法邊豆同薯蓉伴碟,份量多到嚇死我😆🐷 小食拼盤呢個小食拼盤一啲都唔小,超級超級豐富,呢個拼盤有晒呢間餐廳大部份嘅小食,豬肋骨最正,味道香濃面頭有少少辣粉😋另外蘇格蘭雞蛋好有驚喜,外層炸到金黃色又香,內層嘅雞蛋係溏心蛋嚟㗎😍另外仲有大大隻雞翼、薯圈、魷魚圈、蟹餅、仲有唔好睇佢細細個但係超Juice嘅迷你牛肉漢堡

🐷 歐式脆皮乳豬

🐷 小食拼盤