2023-01-24
話說琴日年初二行山上山頂,中午肚餓搵嘢食,點知周圍都好多人得呢一間係唔需要排隊嘅,咁我哋就喺出面攞咗張飛有個中年侍侍應叫我哋Number我哋以為入得去啦,點知佢好粗聲粗氣又話:「未得住呀!」咁好啦咪照等囉,入到去係scan QR code自己點餐。我哋坐得好近門口,所以都成日聽到侍應叫號但係又話未入得住嘅呢個情況發生。可能新年都比較忙,上菜上唔切開始有其他客人催單,啲侍應睇都冇睇到啊就答「廚房整緊!」,應付完個客之後,我哋嗰枱聽到佢口噏噏喺度鬧個客。見佢態度咁差,本身都唔係好想催單,但係個簡單嘅出前一丁麵搞咗四個字都未上,咁就問吓佢啦,態度一樣都係咁差,最後成半個鐘先至上到個出前一丁😫總之就覺得佢成間嘢啲服務都真係幾差,但其實連落單都係自助嘅😂