4 day(s) ago 78 views
呢度既餐牌都幾多選擇, 多款Tapas都有, 當然唔少得酒精啦😌菠菜薯仔奄列🍳($88)菠菜佈滿曬係奄列既每一部分, 不過奄列偏多水左啲, 應該係菠菜冇做好瀝乾水既步驟🥲烤加尼西亞章魚腿🐙($168)烤到好香同軟綿既章魚腳配上Rioja 辣椒醬同綠色香芹醬, 辣辣地幾惹味😌摩爾香料腌制慢煮羊架🐑($118)羊架烤到夠腍身可以輕易地同骨分離, 香料整到入曬味, 有啲中東既風味, 配埋加左辣醬既沙律菜更加惹味🤗1862招牌西班牙海鮮飯 🥘($288)醬汁完美地包裹住每粒飯, 再煮到有少少飯焦, 配上鮮甜既青口同蜆, 呢個飯本身話要等30分鐘, 但係最尾好快就上到菜, 值得一試😎傳統焦糖雞蛋布丁配忌廉烤杏仁🍮($68)雞蛋布丁好堅挺, 蛋香味好濃郁, 配上原粒杏仁, 個人覺得兩者唔太合埋到一齊, 不過個布丁好好食😉Truffle Sour 🍸($120)加入左Gin同Brandy再加入黑松露同一層蛋白泡沫, 冇諗過黑松露加入酒精會係咁夾, 黑松露愛好者會鐘意😍呢度既食物質素未到好驚艷, 但係個西班牙海鮮飯同Truffle Sour 我個人幾鐘意😌

菠菜薯仔奄列🍳($88)

烤加尼西亞章魚腿🐙($168)

摩爾香料腌制慢煮羊架🐑($118)

1862招牌西班牙海鮮飯 🥘($288)

傳統焦糖雞蛋布丁配忌廉烤杏仁🍮($68)

Truffle Sour 🍸($120)

5 day(s) ago
Type of Meal