☞ 呢兩年興起咗流水蝦熱潮🍤😆一係唔去,一去緊係揀啲高質㗎啦,最緊要係啲蝦夠大隻夠新鮮,唔好俾啲死蝦我🙈今次就去咗大西北呢間真.隱世小店😹一個價錢可以150分鐘即夾新鮮流水蝦,另外任食40幾款串燒,仲有飲品任飲,都幾抵玩~🍴流水蝦 x 大欖串燒(每位$348)❖ 啲蝦大部分都好大隻,有啲個蝦頭一睇就知爆晒膏😋啲蝦好新鮮生猛,唔係咁易夾到㗎😹試過出面市區嘅流水蝦餐廳啲蝦唔夠新鮮,Refill蝦嘅速度都好慢,呢到就無呢個問題喇,侍應refill蝦嘅速度好快,每次啲蝦都唔錯~❖ 佢另外仲送咗個海鮮拼盤俾我地,有蠔、鮑魚等等,燒落就覺得不過不失啦,蝦會新鮮同好食好多👍🏻❖ 食到差唔多就可以夾吓出面啲串燒,都係啲大路嘅豬牛雞咁,自己覺得食多啲蝦感覺會抵啲😹☞ 整體嚟講撇除交通方面考慮嘅話其實都幾推薦大家試吓呢間,因為佢同出面市區流水蝦嘅價錢差唔多,但啲蝦就生猛同爆膏好多🍤😋佢有分普通BBQ同流水蝦兩區嘅,大家想食流水蝦嘅過記得Book定位~

🍴流水蝦 x 大欖串燒(每位$348)