2024-07-17
今日滿心期待嚟呢間餐廳,打卡食飯食埋海景。點知一場暴雨,海景、風景乜都睇唔到😪😪唯有專心美食 餐廳有好多款清酒,仲有多款巨特色嘅卷物三文魚刺身(4本)$78帆立貝刺身(一本)$68兩款刺身都厚肉鮮甜,感覺好新鮮中華風燒賣壽司(4本)$118外形十分似中式燒賣,內裏就係吞拿魚蓉加蟹子,十分有創意。入口即融嘅吞拿魚,十分鮮美輕井沢芝士軟殼蟹水菜卷$138牛油果包住整舊壽司,再加上食用花感覺好精緻。壽司飯有加醋調味,再包埋一大舊軟殼蟹,十分夾。手羽串燒$38兩隻雞中翼,外皮燒得乾身,咬落去十分有肉汁。係一隻不錯嘅雞翼👍🏻雞腎串燒$38雞肝串燒$38雞肝雞心唔係好多地方都有,見佢有就試吓😝兩款都燒得好香口好脆嘅外皮,入口唔會太乾都有少少肉汁,佢哋都係加咗少少鹽調味,食到雞原有鮮味安格斯牛肉鍋物$298一客牛肉+蔬菜盤配上壽喜燒湯底,牛肉可沾蛋汁/芝麻醬。湯底係偏甜嘅壽喜燒,經湯底烚過嘅肉同菜都會嗦晒甜味,濃郁之選👍🏻
三文魚刺身(4本)$78
帆立貝刺身(一本)$68
兩款刺身都厚肉鮮甜,感覺好新鮮
中華風燒賣壽司(4本)$118
輕井沢芝士軟殼蟹水菜卷$138
手羽串燒$38
雞腎串燒$38
雞肝串燒$38
雞肝雞心唔係好多地方都有,見佢有就試吓😝
安格斯牛肉鍋物$298