2022-11-25 137 views
今年Daddy生日,我哋特登book咗佢最鍾意食嘅三希樓同佢慶祝。之前我哋都係要去半山先食到,而家喺銅鑼灣開咗。就唔使再去到咁遠😍😍非常之好!🐔三希樓吊燒雞 $428 🐔Daddy話生日唔可以冇雞🤣呢度嘅吊燒雞勁好食。雞皮同脂肪都燒到脆卜卜,但雞肉就好嫩滑,咬開仲有好多雞汁流緊出嚟。而且🐔雞肉醃到好入味,但唔會太鹹。非常好食。🫑泡椒石鍋田雞 $268🐔賣相好吸引,石鍋入邊有勁多田雞。每一件都勁飽滿。肉質仲好彈牙,一啲都唔鞋口。加埋🫑泡椒一齊煮,令到田雞嘅味道更加鮮甜。Daddy勁鍾意😍🫑青椒青香魚 ( 大 ) $488🐟呢個菜名真係冇得彈。聞到已經流晒口水。成個窩都有好香嘅青椒味。🐟魚肉索哂青椒嘅精華,令到魚嘅味道更加鮮甜。🍜麵條爽口彈牙。加埋湯汁一齊食。滋味非常!呢餐真係大滿足!Daddy 食得勁開心!話希望下年生日再嚟多次😍

🐔三希樓吊燒雞 $428 🐔

🫑泡椒石鍋田雞 $268🐔