2024-06-21
🦐🦐西班牙蒜片蝦配脆包🍞🍞,大蝦🍤非常新鮮😋,蝦肉🍤勁彈牙。味道鮮甜😋。師傅用大量嘅蒜片🧄一齊炒,所以蝦肉🍤係超級惹味。麵包🥯烘到脆卜卜,兩樣嘢一齊食,味道恰到好處。值得推介。🌶️🌶️泰式冬陰功煮活蜆🐚🐚,🥘冬陰功味道酸酸辣辣🌶️,仲有少少青檸🫒嘅味道。俾人一種好清新感覺。放埋活蜆🐚一齊煮。🥘冬陰功嘅味道變得更加鮮甜🤤。蜆肉🐚每隻既大粒又新鮮。入口啖啖肉,真係冇得輸!🔥🔥西京燒銀雪魚🐟🐟,擺盤好精緻😍!魚肉🐟新鮮,只需要簡單嘅調味🧂就已經突出到魚🐟嘅鮮味!好味到勁快就比我食哂🤣🌈🌈THE RAINBOW (cocktail) 🍹🍹,顏色好靚嘅一杯飲品🤭,入邊分別加咗Vodka🥂, Pineapple Juice🍍, Grenadine🥥 。味道甜甜地,飲完有度假嘅感覺。總括黎講。呢間餐廳嘅性價比好高,食物好味之餘,環境仲好靚,最重要嘅係價錢一啲都唔貴。一定會再encore!
🌈🌈THE RAINBOW (cocktail) 🍹🍹,顏色好靚嘅一杯飲品🤭,入邊分別加咗Vodka🥂, Pineapple Juice🍍, Grenadine🥥 。味道甜甜地,飲完有度假嘅感覺。 總括黎講。呢間餐廳嘅性價比好高,食物好味之餘,環境仲好靚,最重要嘅係價錢一啲都唔貴。一定會再encore!