2023-05-22
今年我生日,男朋友同我去咗我最愛嘅火舞町到食生日飯!等我介紹吓呢間餐廳有咩吸引到我!香葱大阪燒 呢間餐廳嘅大阪燒超級好食!成件都有好香嘅蛋味🥚。再加左燒肉汁🥩,沙律醬同蔥🌱。令到整個大阪燒嘅味道更加濃郁。~聖子~ 聖子好大隻!而且廚師為咗方便我哋食用!會將煮好嘅聖子切好,再俾我哋食!我覺得呢樣嘢好窩心。絕對值得讚。~醬油漬拖羅海膽三文魚子飯~ 呢個有晒我鍾意食嘅嘢!🫙醬油漬拖羅🐟味道濃郁,但食落口不失鮮味!🐚海膽肥美可口。每一啖都勁滿足。🐟三文魚子有好香嘅魚油味!三樣嘢連埋白飯一齊食。恰到好處!超好食!芝士大阪燒 呢個大阪燒🥘食嘅每一啖,都有好香🧀芝士味,同燒汁嘅味道好襯!鍾意食芝士嘅朋友一定要試哦!總括嚟講,除咗食物好味之外,餐廳嘅裝修好日式,座位亦都好舒服!好適合情侶拍拖食飯!所以我非常鍾意呢間餐廳!一定會推介朋友黎。😍😍😍😍😍😍😍
😍😍😍😍😍😍😍