2022-10-27 148 views
鋪頭入面環境唔錯,但枱同枱之間嘅距離就有啲貼呢間餐廳選擇唔係太多,以輕食為主boundless salad~呢個沙律份量十足老公平時唔鍾意羽衣甘藍嚡熠熠,又唔鍾意食杏仁、乳酪,但呢幾樣野撈埋一齊,竟然啱佢口味。佢一食呢個羽衣甘藍就即刻話好好食,杏仁撈埋乳酪一齊食好香不過西蘭花雪得太過冰凍,食落唔討好呢個沙律除左西蘭花之外,其餘配料都煙肉溫泉蛋扁意粉~好creamy,意粉好彈牙香辣蝦鹹蛋黃忌廉扭紋通粉配荷蘭鬆餅~好香鹹蛋黃,味道唔錯,鬆餅好香蛋味,不過兩樣加埋一齊食又覺得唔係好夾呢兩個粉都好食,但唯一缺點係有啲漏Dirty-fruity~個人偏好nutty,唔喜歡酸咖啡,但老公同我相反,老公幾鍾意呢杯野第一啖飲落去我覺得酸。。。唔鍾意Dirty tiramisu~好有份量,四人share都無問題。未食完啲野已經飽到嘔,但見到咁多人讚個tiramisu,好貪心好想試埋佢。老公本身唔鍾意食tiramisu ,平時叫左得我自己食,要問左老公肯幫我口KO多幾啖個tiramisu 先敢叫但見到真身都飽到唔多想食,呢個moment已經飽到反艇,『味同嚼蠟』好啱形容而家個狀態老公真係兌現左承諾食左幾啖

鋪頭入面環境唔錯,但枱同枱之間嘅距離就有啲貼

呢間餐廳選擇唔係太多,以輕食為主
boundless  salad

boundless salad~呢個沙律份量十足
不過西蘭花雪得太過冰凍,食落唔討好
呢個沙律除左西蘭花之外,其餘配料都

煙肉温泉蛋忌廉扁意粉

香辣蝦咸蛋黃忌廉扭紋通粉配荷蘭鬆餅

煙肉溫泉蛋扁意粉~好creamy,意粉好彈牙
呢兩個粉都好食,但唯一缺點係有啲漏

dirty   -fruity

第一啖飲落去我覺得酸。。。唔鍾意
dirty  tiramisu

老公真係兌現左承諾食左幾啖🤦🏻‍♀️就叫我自己攪掂佢
正所謂小吃多滋味,都係自己貪吃之過
2022-10-12
boundless  salad