2010-07-27 3 views
上禮拜同朋友去尖沙咀shopping, 行到6:30PM都見肚餓, 我地決定去食久違了的越南菜.我地在樓下時個waitress已經派了一張coupon給我們, 上到去又不算太多人, 我侕選了個卡位坐,(1) 越色春卷: coupon指定贈品, 雖然細細條, 不過都炸得鬆脆, 咬落脆卜卜. 仲有兩塊生菜俾埋(2) 軟殼蟹飯: 味道就一般, 好淡, 我地要用撈檬汁撈飯呀 (3) 烤豬肉撈檬: 唔錯, 豬扖咬落好肥美, 不過塊豬扖好少咋, (4) 南瓜燉蛋︰D蛋白好甜, 南瓜就無咩味, 拼落南瓜啱啱好, 建議佢地下次整個"淨"蛋白仲好,,,環境都OK, 開頭後面有班人都幾嘈, 好彩佢地都走得快, 咁就靜好多.衛生都OK, 起碼無蒼蠅周圍飛.服務都OK
仲有兩塊生菜俾埋

衛生都OK, 起碼無蒼蠅周圍飛.
服務都OK
越式春卷
2010-07-24
$80 (Dinner)
越式春卷
  • 南瓜燉蛋