2024-01-29 170 views
每次嚟大美督都覺得好Relaxing,而且大美督越來越多好嘢食,今次特登入嚟食泰國野! 大美督嘅泰國菜林立,啱晒鍾意食泰國菜嘅朋友仔😳而且有得泊車,方便揸車嘅朋友仔帶埋寵物一齊嚟飛天通菜$108對於我哋嚟講辣度適中,唔食得辣嘅朋友可以叫少啲辣度。份量頗大,應該三、四個人食都得。餐廳炒得好鑊氣,師傅手勢好好。咖喱蟹肉農夫包 $178喺呢一間店嘅signatures, 基本上係必須要order! 麵麵包好香脆,一邊淡淡的咖喱蟹肉,而且唔係太辣,基本上小朋友都啱食。蟹肉滿滿,咖喱香濃,麵包脆脆。可以做到外脆內軟🥰而且賣相好靚☺️打卡一流最後最surprisIng 的一道菜-燒膳 $168 條膳非常肥美,食材料好新鮮好靚。笑得好香脆,而且燒汁調校得好好味。 而且份量俾我哋想像之中多。全日最驚喜係一道菜。真係超級好味。最推介呢一個😆

飛天通菜$108

咖喱蟹肉農夫包 $178

最後最surprisIng 的一道菜-燒膳 $168

$200 (Dinner)
  • 泰太咖哩蟹肉焗麵包(小霸王)
  • 燒膳