2024-04-11
如果你喺大角咀搵餐廳,我絕對推介你試吓盈圖這間!餐廳環境無比舒適,坐得舒服📌首先就係佢嘅黃金脆脆蝦丸⚡,脆皮香口,蝦肉彈牙,又夠口感。好好食😍有得優質嘅蝦丸,點少得潮州粉果呢?📌盈圖嘅真功夫潮州粉果🥟係我食過中數一數二好味嘅粉果!粉果外皮薄薄嘅,內裡嘅餡料豐富,每一粒粉果都彈牙飽滿,仲有啲蘿蔔絲嘅味道,真係大大的享受啊📌嚟到盈圖點可以唔試姬松茸灌湯餃呢?每粒餃子都包裹住湯汁,一咬即流,超推介!💞📌最後就要介紹我最最最鐘意嘅:金湯小籠包!小籠包裡面嘅湯汁,滋味濃郁,配埋就口鮮美嘅豬肉,味道十足。每一粒小籠包都重點輕輕食,唔驚啲湯汁流出黎燙到自己。食完之後,我已經開始想下一次再嚟食喇!👑食完成餐,真係都感到盈圖過百分嘅服務好好,我地一邊飲茶一邊傾偈,真係一百分嘅體驗!