2022-07-21
大角咀『酒燒弄』提供4款不同價位的精選串燒套餐,而每set都有10款美食,啱哂咩都想試的我🤭今次我叫set b,另加兩款燒物😚精選一人餐B $338十款美食中有下酒小食,魚豬牛雞串,蔬菜串,糕點,乜都有,十分豐富🤩整體好滿意,滿意每款串燒烤完都保留到水份,不會乾巴巴,而且有幾款特別欣賞👍🏻鱈魚乾:烤得脆脆如薯片,好香口,再沾上蛋黃沙拉醬,多一份微甜酸,好滋味喔😋😋 牛舌:夠厚,食到牛舌爽口,而且牛味濃郁,烤得剛剛好,不會過韌過乾👍🏻鰻魚:本身條魚肥美,而且魚皮烤到好香口乾身,每一口都充斥著鰻魚油香味🤩超好味,好幸福😍芝士年糕:半熔微咸香芝士加微甜糯香的年糕,好夾好好味,特別建議熱食👍🏻更好味😋另叫2款燒物大蔥雞腿肉 $32正常發揮,不過不失☺️雞泡魚乾 $68手掌般大小,外層塗上糖漿,入口先食到甜味,當你慢慢咀嚼就會散發出魚乾香烤味,作配清酒小食一流🫶🏻🫶🏻推薦度4.5/5沒有加一收費,讚👍🏻另外想特別讚賞店內的通風系統不錯,即使係串燒店,但環境完全不油煙,身上也沒有好大油煙味🚬温馨提示⚠️店內得2張4人枱,其餘2人枱,如果想約三五知己食,就記得要book枱🤓酒燒弄 (大角咀)大角咀大全街
另叫2款燒物
大蔥雞腿肉 $32
正常發揮,不過不失☺️
雞泡魚乾 $68
推薦度4.5/5
沒有加一收費,讚👍🏻
温馨提示⚠️
酒燒弄 (大角咀)
大角咀大全街43號大滿樓地下1A號舖