2021-05-14
大角咀好食既野多的是,上次九點半只有呢間野可offer 酒及甜品,只有20min ,Waiter都接我order 咁有誠意既餐廳, 我講過一定會回來,今晚找數喇!友人問呢間食咩?其實我唔知架,似西餐?我索性回應是Fusion菜吧!餐牌有西班牙菜,中菜,泰式,西餐,又有清酒sake Iist。 由於太肚餓既關係,所以再度眼闊肚窄式叫了好多主菜。先來一個紫蘇蝦刺身,好正呀!加埋串燒s 做一個starter 都唔錯ar 👍Main Course 我地叫左牛小排牛骨髓,烤雞,乳豬。牛骨髓真係好有驚喜,勁Creamy 既骨髓配埋烤多士,正到爆ar ! 食完個口有啖啖牛脂味 😋 (不過乳豬就堅「穌」喇!)最後既金寶蘋果,真係好啱我呢d 姨姨,打咭一流,影完相 Waiter 好窩心幫我們敲碎個cone ,今次真係飽到冇朋友。