🍢 大角咀港式x日式串燒居酒屋 🍢最近幫襯左間高質環境企理,富有特色既串燒店。店面以搶眼霓虹燈作招牌,而店內則以仿後巷的設計,予人輕鬆自在的用餐感覺。🙆🏻♂⠀M͓̽y͓̽ ⭕r͓̽d͓̽e͓̽r͓̽ ⠀🙆🏻⠀⠀⠀⠀↓⠀⠀⠀⠀🍭精選十串套餐(💰298)🔸芝士年糕🔸雞腎🔸雞翼🤤🤤🤤🔸雞膝軟骨🔸雞頸肉🔸厚切牛舌心🔸和牛上肩柳🔸黑豚蘆筍卷😋😋🔸茄子🍆🔸翠玉瓜🥢燒和牛丼飯(💰98)全部啲串燒嘅調味都幾唔錯, 最鐘意黑豚蘆筍都好正,食到黑豚嫩蘆筍爽脆。 仲有雞翼用海鹽調味,咸而帶出肉味, 味道有層次好正❗P.S. lunch time去呢度仲有午市套餐主打招牌大推燒和牛丼飯+$5試埋佢地既果茶, 唔會太甜而有果香, 都幾抵食架❗🍽️酒燒弄 @diningalleyhk 🍽️📍大角咀大全街43號大滿樓地下1A號舖⏰ Mon-Tue & Thur-Sun 1200-1500, 1800-2200 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🍢 大角咀港式x日式串燒居酒屋 🍢

🙆🏻♂⠀M͓̽y͓̽ ⭕r͓̽d͓̽e͓̽r͓̽ ⠀🙆🏻
⠀⠀⠀⠀↓⠀⠀⠀⠀

🍭精選十串套餐(💰298)
🔸芝士年糕
🔸和牛上肩柳
🔸黑豚蘆筍卷😋😋
🔸茄子🍆
🔸翠玉瓜

🥢燒和牛丼飯(💰98)

🍽️酒燒弄 @diningalleyhk 🍽️
📍大角咀大全街43號大滿樓地下1A號舖