呢間蔥仔越南包係我地既To eat list入面好耐,因為佢係一間黃店,而且我地好鍾意食呢d酸甜開胃既嘢,佢鋪面好細只坐得落五六個人,好多人都係外賣,同埋佢都係主打個越南法包,選擇就一定唔多㗎啦😀主要都淨係買越南包或者套餐A同套餐B💁🏻‍♂️套餐A包一碗湯或者兩個蔬菜、B就有齊晒湯同兩個蔬菜😀咁我哋兩個今次就揀咗A啦🤭分別就有蘑菇同埋南瓜湯,講真佢既食物真係好有驚喜😍比我地想像中好食好多,價錢更加係好平⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫🌯經典越南法包 ($30半個) 8.5/10個包冇得揀配料嘅,全部都一式一樣,你只可以揀半個/全條,要唔要芫荽或者辣椒等等,佢上到嚟嘅時候個份量都唔會話太差啦,個包烘到脆脆地,咬落去呢個口感都幾清爽啦可能因為有蘿蔔甘筍嘅存在😌而且佢嘅肝醬同埋蛋黃醬呢令到個包更加昇華😀成個越南包嘅配搭都好好啦好快就食晒🤭有機會嘅話呢我地會再嚟食多次~🥣南瓜湯 & 蘑菇湯 ($38 Each) 7/10佢哋係自家製造嘅,南瓜湯同蘑菇湯都十分出色,濃厚度適中,配料都好充足🤪🍴環境:6.5/10🌯食物:8/10🤵🏼服務:6/10💰價錢:8/10

⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫⧫
🌯經典越南法包 ($30半個) 8.5/10