2023-08-27
之前同大佬系荃灣試過,估唔到新店開系大角咀。🚇奧運站C1出口行大約5分鐘就到,附近有埋小巴站🚎,交通非常方便。小店裝修風格同荃灣分店類似,主打外賣生意,而大角咀分店等候的位置都偏多,可以坐住等外賣,亦可坐住享用,非常貼心。 因為知道小店每個手工Pizza都系即叫即整,大約要整10-15分鐘,我就用了QR code 落單,就番時間過黎拎。提提大家,小店仲有外賣自取8️⃣8️⃣折的優惠。 二人套餐 $268入面包含一款手工pizza,一款前菜小食、一款意粉,以及兩罐罐裝飲品。整體份量偏多,非常抵食! 🍕夏威夷手工薄餅 小店用左開放式廚房,讓大家飽覽店員即叫即整的Pizza!餡料鋪滿整個Pizza,Pizza皮唔會太厚,食落口仲有香濃的麥香味,別樹一格! 🍝拿破崙芝士海鮮意大利粉餡料有大大粒蝦仁、蜆肉、魷魚、乾蔥、青椒🫑、蘑菇等,配上雜香草醬同蕃茄醬,好有層次的味道,食落唔會太乾。 🐤鹹蛋黃醬雞翼海量的鹹蛋黃醬包裹住整隻雞翼,聞到濃濃的咸香味,食落香脆多汁,滿滿的邪惡感。🥤無糖可樂(跟餐)🥤意大利檸檬味果汁有汽水(跟餐)$10
二人套餐 $268
🍕夏威夷手工薄餅
🍝拿破崙芝士海鮮意大利粉
🐤鹹蛋黃醬雞翼
🥤無糖可樂(跟餐)
🥤意大利檸檬味果汁有汽水(跟餐)$10