2023-02-06 13 views
出咗去奧海城shopping完朋友覺得商場入邊冇咩啱佢食,於是決定行過去大角嘴個邊睇下;-)行曬成條街俾呢個唯一一間藍色店面嘅舖頭吸引咗,係一間中價位嘅西餐廳,感覺係度食西餐氣氛都幾好好快就入咗座🤩環境好闊落好舒服,正中間有個大screen播住唔同國家嘅景色同外國音樂, staff service都非常nice!—————————————————————📍 COBALT地址: 大角咀利得街36-38號地下1A及2G號舖✍🏻/食評/◍ 明太子蟹肉天使麵 $178擺盤好靚,天使麵煮得啱啱好,軟硬適中,好掛汁,而明太子醬汁帶有微辣之餘食得出一粒粒明太子粒,感覺好creamy,蟹肉份量都不錯~😝◍ 加拿大保濕豬胺配薯蓉 $268見到main course幾個菜都想試下,一於試餐廳推薦嘅招牌菜式, 豬胺肉質鮮嫩,呈粉紅色,薯蓉改咗薯角,熱辣辣上檯十分香脆,鹹度剛好
—————————————————————
📍 COBALT