2019-11-29 361 views
因為有朋友未食過大閘蟹 ,但係我哋又懶得整 所以呢咗鴻食大閘蟹套餐, 我哋叫咗每位$388嗰個兩皇一后大閘蟹套餐,包括3隻大閘蟹、1個燒肉拼盤、 蟹粉小籠包、豆腐羹 、荷葉糯米飯及甜品。 其實呢個價錢出街食都唔係算好貴可以接受, 但唔知係咪因為就嚟12月臨近水尾,啲大閘蟹都唔係話太多膏,無爆出來, 不過職員都好細心咁問我哋使唔使分開兩次上啲大閘蟹,因為食1隻都好晒時間,好快會凍晒!! 最特別係飲品方便可以揀花雕酒定係果汁, 我梗係即刻揀花雕就試試佢啦,都唔錯, 其他食物就一般般啦。不過平日原來都好多人,坐爆曬成個場。

不過平日原來都好多人,坐爆曬成個場。