2024-11-29 123 views
環境嘈雜,嘈到街市咁,食到頭痛。樓底矮燈光不夠,中環區食肆冇諗過咁差。食咗個大閘蟹餐,啲蟹肉梅嘅,可能係死蟹。蟹餐除咗蟹,其他食物味道尚可。但服務差到離晒譜。首先食咗兩個點心,跟住上蟹,之後出甜品,中間啲湯羹、菜、飯,全部漏曬。追左三四次先出齊。明明見到服務員攞住我碟菜,行去隔離左右問咗幾張枱,係都唔問我果枱就走左,攞住碟菜遊完街先上枱。最好笑就係,食第一輪蟹時,比隻懶係靚嘅大碟比我食蟹,食第二輪換隻細碟比我,都唔知可以放蟹定放骨。我問佢可唔可以比番大碟我,佢話唔可以。唔知佢哋係咪全埸得4隻碟,係咪洗唔切呀?中環食肆要隻碟都話冇,係咪唔夠餐具?衰過茶餐廳。

2024-11-29
Type of Meal