2020-03-11 63 views
尋日特登返將軍澳, 同爸爸食返餐飯,知佢鍾意食上海嘢, 就揀咗樂天皇朝, 疫情底下佢都算係咁, 都算多人食 入去之前會有人幫你量體溫 同有消毒潔手液👍🏻👍🏻, 我哋一坐低就即刻望下餐牌 當然要叫佢嘅 招牌 皇朝小籠包, 上到枱隻隻脹卜卜 肉質鮮嫩滑 仲要有濃郁 上湯喺裏面😋, 四川酸辣湯, 酸中帶點微辣, 額外醒胄, 上海油燜筍 嗰份甜甜的味道 令人一試愛上 如果當小食可以食幾碟🤣🤣,外婆紅燒肉 大家都唔可以錯過, 醬汁味道較得非常之好, 另外就係唔會覺得好油膩👍🏻 爸爸非常之欣賞, 重點推介酸菜魚👍🏻👍🏻 魚質嫩滑 酸辣適中 就連豆皮同埋個粉都超級好食👍🏻👍🏻