久仰大名嘅天后cafe 叄嘗 三位老闆有著自己嘅故事 努力💪🏻經營 令到我留意到佢地 小店都一樣可以好有心機 研發唔同新嘅菜式❤️👍🏻美國牛板腱配薯條 $138牛板腱上枱已經切好晒 岩哂我呢啲懶人!🤣 食落有輕輕嘅鹽調一調個味 唔會太濃香草等等 額外嘅調味~ 牛肉冇筋 咬落唔會太韌 雖然唔係話好好好嫩 不過勝在性價比高! 而且係比想像中更好❤️吞拿魚吉列炸蝦牛油果卷 $128十分精美嘅日式反卷! 外層用左一塊薄薄嘅蛋皮包住~ 然後入面用到吞拿魚、牛油果、青瓜、吉列炸蝦 食落口感好豐富~ 而且吉列蝦都好大隻!吞拿魚又冇腥味 整個卷物配合得好好 👍🏻 美中不足之處係好大舊 食落有啲狼狽另外加左2個小食蘑菇湯 $18 唔係罐頭湯 係用左真材實料 蘑菇打出黎嘅濃湯 飲落較杰 不過好香濃嘅蘑菇味~雞翼 $18 3隻雞翼表皮炸到好脆!食落外面有辣粉椒鹽調味 不過雞翼入面啲肉就可以要咸多小小~Overall 呢間小店 feel到佢真係用心經營同埋用心煮野食💕 唔係是但煮碟意粉出嚟比你食😵‍💫! 可以一試❤️

美國牛板腱配薯條 $138

吞拿魚吉列炸蝦牛油果卷 $128