2022-05-19 33 views
_____好味指數:🌟🌟🌟🌟抵食指數:🤑🤑🤑🤑 每次行過天后都見到呢間裝修精緻嘅日本餐廳🇯🇵今次終於有機會食到啦!餐廳入面裝潢偏日式和室風格,以木系簡約設計為主,感覺好舒適🪵座位寬敞,有四人卡座,仲有兩間榻榻米房,極具私隱度,啱哂一班朋友聚會🙋🏼‍♀️✅叉燒拉麵配無味精豬骨濃湯餐廳推出咗lunch set🍱前菜、味噌湯等豐盛嘅菜式裝係一個木盒入面,風味十足✨拉麵湯底非常濃郁,層次豐富,而且無落味精,可以感受到師傳嘅用心👨🏻‍🍳拉麵麵質軟韌適中,配埋兩大塊半肥瘦嘅叉燒更滿足🐷✅日本吉列拼盤配自家製醬汁蕎麥麵有炸蝦、魷魚同池魚🦐每樣食材都被薄薄一層吉列炸衣包裹,口感鬆脆同時保持肉質滑嫩,特別係池魚天婦羅🐟魚肉炸完依然軟嫩同唔乾身,出色👍🏻蕎麥麵有一股獨特嘅清香味,沾上冷麵汁後滑溜爽口,好適合夏天消暑☀️

_____
好味指數:🌟🌟🌟🌟