2023-02-10
呢晚來到朗豪坊頂樓,天幕下飲紅酒食西餐好浪漫!如果下星期情人節未有idea同另一半食咩,呢到係一個不錯的選擇❤️.🌟semi buffet dinner ➡️自助沙律頭盤/飲品吧/精選湯/廚師推介甜品任選➡️爐燒嫩滑春雞➡️極黑和牛板腱扒配法國拉克萊特溶岩芝士.自助區好多野食完全超出預期,仲要係好食👍🏻 大愛沙律吧勁多款式,最鍾意碎蛋沙律和長通粉,仲有日式麻醬豆腐和中華沙律🥗沙律菜都有好幾款!ham好貪心每款都試一塊😌呢個價錢估唔到仲有海鮮😍太有誠意,特別要讚南瓜湯非常高質飲左三碗🤫提子汁和菠蘿汁都好好飲🤣未到主菜已經飽左🫣.主菜無諗過咁大份味道不錯,兩大件燒春雞肉質嫩滑,底下薯蓉綿滑吸左雞的味道好好食😋 牛扒加芝士好邪惡😂滿有咬口味道濃厚,Jo好飽都食左好多🫣最正送紅酒🍷仲要夠厚身相當不錯👍🏻.再到自助區拎甜品,真心有驚喜!朱古力批同choco brownie 好香濃,紅豆和果子入面豆沙煙煙韌韌勁好食!牛奶布丁細滑也相當不錯😋最後每人一杯餐飲,一餐飲左紅酒咖啡果汁大滿足🥰.半自助餐呢個價錢真的要求唔高,而呢到絕對超出預期!要特別大讚店員人真的好nice,Jo出去拎野食又會幫我,又走過來同我講
🌟semi buffet dinner
➡️自助沙律頭盤/飲品吧/精選湯/廚師推介甜品任選
➡️爐燒嫩滑春雞
➡️極黑和牛板腱扒配法國拉克萊特溶岩芝士
半自助餐呢個價錢真的要求唔高,而呢到絕對超出預期!要特別大讚店員人真的好nice,Jo出去拎野食又會幫我,又走過來同我講左4次9:30pm自助區收,叫我快啲拎多啲番位食🤣(真係食到好飽🫣)性價比好高,一定會再來!