2023-08-02
天水圍新開平靚正雞煲放題星期一至四$178位/2小時星期五至日$188位/2小時設有自助調料吧有豉油、蔥、辣椒粒、蒜蓉、乾蒜和幾款醬料。🐰同朋友揀左至尊惹味雞煲叫左BB辣,上一枱雞既份量都幾足,而且係2小時期間可以不停加雞。雞炒得好入味,不會太鹹又不會太辣,🐰不能吃辣都可以接受,而且雞煲醬汁好惹味,仲有芫荽、西芹、洋蔥等配料。食完雞就可以加湯打邊爐烚下烚下,上菜速度都幾快下。肩胛肥牛片有牛味肥瘦剛好,種類都幾齊下。估5到有炸饅頭,外脆內軟,又炸得好香口,點埋煉奶好足真係好正!🐰覺得驚喜位係依間雞煲既飲品可以叫咖啡、奶茶、朱古力、華田、檸檬茶、檸檬水、檸蜜、菜蜜等等等,甚至仲有豆漿、涼茶!另外都有汽水都可以自己去攞~餐廳座位舒適寬敞,冷氣足夠,需加一服務費。======詳情======至尊雲吞麵雞煲天水圍濕地公園路1號Wetland Seasons Bay地下8B號舖👣輕鐵濕地公園站出步行約1分鐘================
星期一至四$178位/2小時
星期五至日$188位/2小時
設有自助調料吧
有豉油、蔥、辣椒粒、蒜蓉、乾蒜和幾款醬料。
🐰同朋友揀左至尊惹味雞煲叫左BB辣,
雞煲
炸饅頭
另外都有汽水都可以自己去攞~
餐廳座位舒適寬敞,冷氣足夠,需加一服務費。
======詳情======
至尊雲吞麵雞煲