2024-04-15 75 views
位置開係太古城屋苑入面,不過好近太古地鐵站🚉係附近返工不妨試吓✨質素唔錯💓鰻魚飯定食 $108雖然級數無得同炭燒級別比,但呢個價錢有原條性價比都高,重點整得幾好食🤤茄汁大蝦扁意粉 $108大蝦好爽彈!意粉嘅軟硬度係我鍾意嘅口感,唔會太淋!茄汁酸酸甜甜好開胃又有啲芝士奶香😆士多啤梨乳酪芭菲 $88呢度嘅甜品好好味,基本上每枱必點😋特別推薦呢杯乳酪芭菲,酸甜開胃,中間草莓忌廉好濃草莓味🍓仲有啲海綿蛋糕體,口感勁豐富,好似食緊幾款甜品,好滿足🥰士多啤梨乳酪餡蜜 $78呢個相對無乳酪芭菲咁驚豔,但味道都唔錯~白玉好煙韌,配紅豆無得輸🫘焙茶拿鐵 $42班蘭拿鐵 $42呢兩杯都好出色,我哋order左少甜啱啱好,+$5仲可以轉燕麥奶🌾焙茶濃且回甘,班蘭真心must try!好特別,好好飲😍

鰻魚飯定食 $108

茄汁大蝦扁意粉 $108