2024-12-31
Blingbling美食推介✨📍太古🧇Black Bear人氣文青正正Cafe🩷💠💠💠💠💠💠💠💠今日嚟到喺太古城嘅Black Bear🧇 lunch嘅時段冇得book枱,只可以book晏晝,所以我哋都預咗要排一陣隊~不過好彩唔使等好耐就有位啦🩷因為本身唔係好肚餓,所以我哋冇試到佢啲主菜,睇吓下次有冇機會試🩷💠香蕉朱古力牛角包窩夫 $88牛角包窩夫而家超級Hit🥐配搭香蕉朱古力我覺得係最夾既口味🍫不過我比較貪心,如果有埋雪糕就仲好😛💠自家製穀麥片鮮果乳酪 $68Black Bear既自家製穀物片鮮果乳酪好大碗,乳酪偏甜,配搭酸酸地嘅生果啱啱好!穀物片我覺得可以多啲~💠格雷伯爵紅茶(熱) $38伯爵紅茶比較一般,而且冇得refill熱水,不過配搭埋牛角包窩夫同埋乳酪食,可以消膩解滯❤️啱啱好!餐廳環境:🩵🩵🩵🩵🩵/5服務質素:🌸🌸🌸🌸🌸/5食物味道:😋😋😋😋😋/5 性價比:💰💰💰💰💰/5Black Bear📍 太古太古城道22號明宮閣地下G406號舖
📍太古
🧇Black Bear