上星期放工回家前去左康怡廣場搵食 哩區本身就好少非連鎖食店(真係食到好悶) 難得見到有新餐廳仲要係日本嘢即刻入去試試!7點鐘到入坐 都唔洗點等價錢合理同屋企人兩個人嗌左兩個飯+一個小食+飲品+甜品鰻魚飯哩個我覺得係東區嚟講最好食 佢唔會令到你食到好膩 醬汁分量同味到亦係剛剛好 唔會太少或太咸 $118絕對值回票價正啊屋企人嗌左石鍋龍蝦湯叉燒泡飯$72真係好扺 佢個湯底龍蝦味好濃郁 唔係味精湯嚟咖!塊叉燒有手板咁大 好足料! 餃子都唔錯 餃皮幾脆 有肉汁屋企人點名話雪糕好好食總體嚟講 餐廳上菜好快 坐位闊絡 員工態度極好同貼心 見我戴住口罩唔係咁舒服 坐低之後隨即遞上暖水餐飯令我有個好Good Friday! 值得再去啊!

7點鐘到入坐 都唔洗點等

價錢合理

同屋企人兩個人嗌左兩個飯+一個小食+飲品+甜品

鰻魚飯
正啊

屋企人嗌左石鍋龍蝦湯叉燒泡飯

餃子都唔錯 餃皮幾脆 有肉汁

屋企人點名話雪糕好好食

餐飯令我有個好Good Friday! 值得再去啊!
2019-09-27
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$150 (Dinner)
  • 鰻魚飯