2023-10-08 4288 views
自問小妹都去過日本吾同地方食過不同和牛,今次Yakiniku Great既材料真係非常高質,佢地既A5和牛係鹿兒島黎既,未煮之前已經見到塊塊都雪花分明又有新鮮的顏色。🔆頂級食材加埋秘制配方及最perfect既烤煮時間,把每一片牛都提升到一個不能用言語表達既層次,個人認為比米芝連🌟級更值。共有3款套餐,我地點左$1180果隻,要試哂佢地好味既野食😋前菜有牛油甜薯、燒大磨菇及魚子帶子。💁🏻‍♀️當你以為佢係普通服務員招呼各位,其實每個都係廚師🤩果然係隱世高人1️⃣薄牛肉配泡沫醬油Shakushi2️⃣芝士牛肉他他3️⃣一口牛 Uwami 4️⃣牛肉配蘿蔔蓉 Daisankaru 5️⃣鏗魚高湯配半熟牛 Tougarashi6️⃣3秒牛肉 Misuji 7️⃣和牛西京燒8️⃣海膽牛扒飯Uni Briand 中間仲有個水玄餅俾大家清清味蕾,最後仲有個素冷麵。吾好睇少呢兩款食物,佢地真係起了清潔味蕾既作用👏🏻👏🏻絕對係用心巧手之作❤️以為自己好飽再食吾落,點知食完第一啖又鯨吞埋🤣🤣失禮失禮我地約8:30時段,所以可以放輕鬆去enjoy,不怕趕交枱。

前菜有牛油甜薯、燒大磨菇及魚子帶子。

1️⃣薄牛肉配泡沫醬油Shakushi
2️⃣芝士牛肉他他