2023-06-24 971 views
*✲゚*。☕太子人氣復古風cafe🧡呢間cafe裝修好有特色 幾舒服 門口有個打卡位📷Matchy Combo 可以自由配搭主食、蔬菜&肉類Carbs: 木魚湯烏冬Meat: 手打雞肉餅配牛油香蒜日式菇汁 + 烤牛肩胛Veggie & Egg: 蜜糖紫薯配蒟蒻 + 明太子日式蛋卷我自己好鍾意呢類西日定食 唔油膩 健康得嚟又好食👍🏻推介叫蛋卷 厚厚玉子包住明太子 上面仲有三文魚籽 好味😋另外仲叫咗兩款甜品💁🏻‍♀️花生醬奶蓋牛奶布甸搖起上嚟動L動L 好搞笑🤭花生醬同奶味balance得幾好 唔太甜🥜Hojicha-gato 係焙茶配雲呢拿雪糕 焙茶按自己喜好落🤎呢排天氣超熱 所以我叫左兩杯Milkshake🥛有得叫開心果奶昔好正😆 個base係用左自家調配嘅Pistachio Butter開心果味幾香好飲😍香蕉Oreo碎奶昔都幾好 香蕉味突出🍌整體食物都唔錯 下次要再嚟試下其他野😛開心果巴斯克蛋糕好吸引🤤p.s. Weekend 12:30pm前去少D人唔洗等位🙆🏻‍♀️-✨ Matchy Combo ($118)✨ 花生醬奶蓋牛奶布甸 ($50)✨ 焙茶配雪糕 ($48)✨ 開心果奶昔 (
*✲゚*。☕
太子人氣復古風cafe🧡

呢間cafe裝修好有特色 幾舒服 門口有個打卡位📷

Matchy Combo 可以自由配搭主食、蔬菜&肉類
Carbs: 木魚湯烏冬

開心果味幾香好飲😍
香蕉Oreo碎奶昔都幾好 香蕉味突出🍌

整體食物都唔錯 下次要再嚟試下其他野😛
開心果巴斯克蛋糕好吸引🤤
✨ Matchy Combo ($118)
✨ 花生醬奶蓋牛奶布甸 ($50)
✨ 焙茶配雪糕 ($48)
✨ 開心果奶昔 ($65)
✨ 香蕉Oreo碎奶昔 ($55)
+10% service charge
📍 Chill Pill @chillpillhk