終於食到鼎鼎大名嘅金沙餃子🥟🤪之前睇過好多構思排行榜,佢都係名列前茅,平時經過長期排長龍! 入邊座位唔多,今次唔係等咗好耐就入到~韭菜鮮肉餃 (10pc $45)芫荽鮮肉餃 薺菜馬蹄鮮肉餃(10pc $53 +$2雙拼)芝士粟米鮮肉餃 (10pc $53+$16金沙煎餃)招牌秘汁拼盤($45)涼拌海蜇($22)羅漢果甘草茶($10)凍豆漿($10)任何餃子都可以加錢轉金沙煎餃㗎,但感覺上配芝士粟米係最正嘅😍😍果然鹹蛋黃味唔會太鹹,入邊仲有啲芝士留心,正!真係唔好睇小佢哋啲餃子,好似韓式煎餃咁大隻🤤仲要好實淨,果然好有實力而且性價比高嘅餃子店💕湯底仲要係冇味精嘅椰子鮮雞豬骨湯,個人覺得煎餃同湯餃都係必點😙各有特色其中最鍾意就係韭菜同埋薺菜馬蹄,香得嚟馬蹄又有啲脆口~涼拌海蜇亦非常香濃嘅麻油味,仲加$10就有一支嘢飲,性價比實在太高🥹👍🏻
終於食到鼎鼎大名嘅金沙餃子🥟🤪

韭菜鮮肉餃 (10pc $45)
芫荽鮮肉餃 薺菜馬蹄鮮肉餃(10pc $53 +$2雙拼)
芝士粟米鮮肉餃 (10pc $53+$16金沙煎餃)
招牌秘汁拼盤($45)
涼拌海蜇($22)
羅漢果甘草茶($10)
凍豆漿($10)

其中最鍾意就係韭菜同埋薺菜馬蹄,香得嚟馬蹄又有啲脆口~

• 芝士粟米鮮肉餃
  • 涼拌海蜇