2023-09-10 79 views
【𝐓𝐮𝐧𝐞𝐝 𝐂𝐨𝐟𝐟𝐞𝐞 & 𝐑𝐨𝐚𝐬𝐭𝐞𝐫𝐲】Figs & Walnuts Pomegranate🥗 💰$105好大盤嘅沙律 打卡一流😆用咗無花果同石榴同合桃會有唔好嘅咬口 幾特別 石榴籽酸酸甜甜幾開胃🤭再加埋啲芝士同黑醋撈埋沙律菜所以成個沙律清新得黎都好有味道☺️Smoked Salmon On Sourdough🥖 💰$110煙三文魚份量好足料🔥如果怕腥可以點啲檸檬汁🍋酸包多士好香脆 同埋煙三文魚沙律菜一齊食已經好好食🤤Creamy Portabello Mushrooms 💰$115呢度係無肉嘅主食 只有松露忌廉汁同大啡菇點綴 貓耳朵出面比較少有得食 口感有啲似厚版貝殼粉😂整體都幾Creamy份量又大所以兩至三人share都得~ Sea shells waffle - Oreo 💰$105係Oreo嘅貝殼蛋糕😋4大件扎實口感嘅蛋糕 配左忌廉 吉士醬同雪糕可以點🙌🏻個人覺得揀其他嘅甜品會更加有驚喜😂Passsion Fruit 💰$50半個熱情果掛咗喺杯,有晒睇頭😝每啖飲到酸酸澀澀哋嘅熱情果感覺好真材實料,唔似係嗰啲假糖水😌Guaca 💰$60呢杯係guava杯既咖啡 飲落幾fr
【𝐓𝐮𝐧𝐞𝐝 𝐂𝐨𝐟𝐟𝐞𝐞 & 𝐑𝐨𝐚𝐬𝐭𝐞𝐫𝐲】

所以成個沙律清新得黎都好有味道☺️

煙三文魚份量好足料🔥
如果怕腥可以點啲檸檬汁🍋酸包多士好香脆
同埋煙三文魚沙律菜一齊食已經好好食🤤

所以兩至三人share都得~

係Oreo嘅貝殼蛋糕😋4大件扎實口感嘅蛋糕
配左忌廉 吉士醬同雪糕可以點🙌🏻
個人覺得揀其他嘅甜品會更加有驚喜😂

Passsion Fruit 💰$50
半個熱情果掛咗喺杯,有晒睇頭😝
每啖飲到酸酸澀澀哋嘅熱情果
感覺好真材實料,唔似係嗰啲假糖水😌

Guaca 💰$60
呢杯係guava杯既咖啡 飲落幾fresh😆😆
個人幾鍾意呢杯野飲🤣
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$272.5 (Dinner)