2023-05-01
知道我朋友好想去貓貓cafe好耐,今次就畀個surprise book定同佢去😎 入到去啲員工服務好好,好保護貓貓衛生做到好足,入去之前要著曬鞋套洗哂手🤣入到去已經見到滿座同埋已經有幾隻貓貓出嚟迎接😭😭😍😍呢度啲貓貓好高質,數量都好多有大約三十隻❤️有好多唔同種類英短唐貓長毛貓都有全部都好得意😭😭😭 玩完一輪終於捨得叫嘢食🤣我叫咗一個青醬汁蜆肉炒意粉,冇諗過分量好足蜆肉有起碼十隻,意粉多到就嚟滿瀉😂最重要係份量竟然唔差!因為聽講好多貓貓cafe啲嘢食都係麻麻所以真係好surprise🔥 貓貓仲會跳上張枱喺你隔離陪你食嘢真係冇得頂❤️我朋友就嗌咗一個pizza,pizza即叫即整好新鮮,啲料亦都好多而且個底好鬆脆值得推介👍 另外就叫咗一個薰衣草咖啡,味道就不過不失啦~聽講佢個曲奇朱古力沙冰好飲下次可以一試!餐廳仲可以畀你自費買啲貓罐頭餵貓貓,體驗好正一開咗個貓罐頭所有貓貓就沖曬過嚟😂😂 仲可以抱下啲貓貓同佢哋影相。時間方便就限時120分鐘,個人覺得好充足,亦都係一個非常好嘅地方可以同朋友一路傾計一路玩貓🔥