2016-01-17 504 views
覺得呢度地方有D窄,腳都無初放,不過無辦法啦,係家香港地寸土寸金吖。好喇,講番食野度,企地嘅燒鵝好正,皮燒得好脆,肉好嫩,皮下面仲有薄薄一層脂肪,呢層肥油就係我嘅摯愛吖,真真正正嘅肥鵝吖,一啖咬落去,皮酥脆肉嫩仲有些小油脂溢出,口水啊、叉燒都係要嘅肥叉,作為一個女人我知咁樣好唔咁,但係我真係鐘意肥肉多過鐘意瘦肉吖、叉燒甜甜嘅,咸甜適中,醬汁好好味,簡直令我停唔倒嘴吖。燒肉都好夠火候,皮又厚又脆,肉隔肥隔瘦都仲有小小肉嘅甜味,係燒肉中都係唔錯嘅啦。奶茶都真心唔錯,又濃又滑,真係唔錯吖、推薦呢家、
2016-01-11
Waiting Time
12 Minutes (Dine In)
$180 (Dinner)