2015-10-07
唔係第一次嚟食,以往印象幾好,但今次實在太過份。隔離枱遲過我到,叫埋同一個set,食完俾埋錢走埋,我嗰個set都未到,眼見四周遲過我嚟叫埋同一個set既人陸續有得食,我終於忍唔住叫個waiter嚟問,第一個走左去有無check/check成點無返嚟同我講,等多陣我再問另一個waiter,我望住佢走去check完一輪拎住張單入廚房,無幾耐出返嚟同我講話on the way,於是我再等多十分鐘,結果我由1:20等到1:53,作為一個要返工而食飯時間只得一個鐘既人,呢個已經係極限,而其實就算佢1:55分真係嚟到份餐,我都無可能用五分鐘去鯨吞一塊扒,所以我最終係要搵第三個waiter叫佢cancel我個餐,成個lunch hour我只係不停地食左好多二手煙 (有問過想轉坐室內但個waiter係睇都唔睇就話室內滿座無得轉,而嗰陣已經過左最繁忙入座時間),對呢間野我真係第一次咁失望,以後都唔會再嚟呢度食!