2019-05-11 519 views
我細細個就食麥文記,曾經佢係我最愛麵店之一,真係會成日去食。以前都有人話有兩個職員無乜禮貌,但係無咁對過我,我以前覺得佢地都好好人㗎。但宜家人多左,佢哋可能都燥燥地,會態度唔好。對住小朋友老人家都無乜耐性,拎住好大個鐵桶d姐姐,真係好趕時間,橫衝直撞,嚇到個老人家差d跌,唉,好彩有人扶得切咋!但店員可以零反應!上菜都係呀,好危險!我知多人好忙,但安全要緊呀!雲吞唔需要講,以前係超好食,雲吞d蝦好彈牙好好味,但宜家係越來越咸,好咸,個湯超咸。例叫牛腩撈,炸醬麵,豬手,全部近年嚟都好咸下,唔止我覺得,其他人都覺得。好想繼續支持,但無奈食物真係越來越差,而且有d店員真係要留意吓安全!
上菜都係呀,好危險!
我知多人好忙,但安全要緊呀!