2009-03-14 6 views
《飲食男女》真係比左我好多搵新野食既資訊。呢間也不例外。強調「手造」曲奇,有果醬、咖啡、牛油、朱古力杏仁、榛子等等….。能夠吸引我專程來的,當然係無咁常見既Oreo榛子曲奇($18)喇!一啖一塊,牛油味輕輕,很脆口,雖然見到好多Oreo餅o係度,但Oreo既味,俾曲奇本身混埋左,同食普通曲奇無異,完全無home made感覺!失望!另買了榛子原味曲奇請人食,我諗都係得個「脆」字。另有窩夫、三文治、咖啡、cake(今日有黑森林、mousse cheese cake,望去賣相好「現成貨」,一定唔係自家製)。Oops!除左曲奇,今日我仲諗住買Brownie架!不過成間店望過,都唔見,攪到連問都唔記得問。我諗如果再黎呢區先至試咯,否則都唔突登黎。
《飲食男女》真係比左我好多搵新野食既資訊。呢間也不例外。
另買了榛子原味曲奇請人食,我諗都係得個「脆」字。
Oops!
Oreo榛子曲奇
2009-03-14
$38 (Tea)