2016-01-07 1504 views
係facebook見朋友post餐廳門口的照片,見門口好靚,所以冒名而來.一入餐廳,感覺好寬淌舒服,有sofa桌和普通餐桌.雖然餐廳仕應夠多,但想點菜,無人理會.因朋友未到,唸住飲住野等,但原來還未有酒牌.仕應話可自攜酒精飲品,不收開瓶費.見好多枱客都去附近買啤酒,我通知左朋友,佢就帶左支紅酒.餐廳唔錯,有紅酒杯提供.我地點左Seafood Risotto,我同朋友只食到魷魚,另一位朋友食到隻蝦仔,其餘乜海鮮都食唔到.魷魚無味,而且好難咬開,Risotto不似平時食嗰d,感覺似稀飯,有d酸酸地味道.又點左Master Butcher Pizza, Pizza比較濕,不能全件拿起來食.d ham偏鹹偏乾,有點食柴皮feel.最後,還有肉眼扒,我地點7成熟,點知有成9成熟,非常難切開.塊扒完全唔juicy,乾憎憎,又老又韌,真係不值試.

Seafood Risotto
Master Butcher Pizza
Sirloin
2016-01-06
$230 (Dinner)