2012-11-16
2050 views
好朋友生日訂左位去北角店小二度慶祝,點知…….花鵰蒸花蛤:$138有沙,可能蒸得太耐過左時食既時候覺得d肉好韌。青芥辣八爪魚沙律:$88特別但唔覺好食囉。炸大腸:$78大腸切長細片無油唔覺肥脆口,效果做到好似食緊乳豬咁,就連d汁都係乳豬醬,鮮波蘿冰凍配答好特別。一口羊:我唔食羊但都覺得ok啦。風沙雞:$140皮脆味道適中唔錯。椒絲腐乳唐生菜:$48多油又細碟。蒜片手切爆安格斯牛柳粒:$128唔明點解要加d菇類落去煮囉,搗到成碟濕漉漉,蒜片及牛柳粒都唔脆。燒盲鰽:$158唔錯不過就貴d囉。蒜蓉豆苗:多油又細碟。燒雞:細碟過風沙雞味道一般啦。薑汁芥蘭:$50多油又細碟唔夠薑。薑蔥蠔:$240價錢每隻計,粉太厚,而且面頭三隻大但下面七隻都好細隻。荷葉飯:一般啦。蕃薯糖水:送既糖水,唔錯喎,仲好夠薑添。可能係openrice睇左食評,懷著信心滿懷希望但換來既竟然係失望囉!
青芥辣八爪魚沙律:$88特別但唔覺好食囉。
一口羊:我唔食羊但都覺得ok啦。
風沙雞:$140皮脆味道適中唔錯。
椒絲腐乳唐生菜:$48多油又細碟。
燒盲鰽:$158唔錯不過就貴d囉。
蒜蓉豆苗:多油又細碟。
燒雞:細碟過風沙雞味道一般啦。
薑汁芥蘭:$50多油又細碟唔夠薑。
荷葉飯:一般啦。
蕃薯糖水:送既糖水,唔錯喎,仲好夠薑添。
Other Info. :
店員好熱誠推介特別既小菜,但就唔話你知價錢囉,問佢先話你知係時價。