2013-10-21 21 views
第一次黎呢道食,亦絕對係最後一次,呢間野令我馬上開個開飯啦黎打我人生第一次食評。本身係睇左蘋果既報導介紹,懷著好期待既心情黎食,食堂外表唔錯,心諗今次蘋果應該無介紹錯啦。坐低之後叫左個招牌激辛辣湯面二級,黑蒜炸醬麵同糖醋排骨(豬)再加一柸美人醋soda.辛辣麵辣嘅程度好辣,但只局限係辣,感覺完全係將辣油倒落熱水入面,係熱水並唔係湯,一碗麵每個材料都唔入味啦 個炸醬麵算係最好食,分量係小啲,味道咸啲,不過都可以食哂!!!!最後仲有個糖醋豬肉個賣相都可以嘅,不過個后加醬凍之如仲酸到不得了,啲肥豬肉係冇調過味就加生粉炸,真係食到想反枱,真係好失望!!!識真同佢say goodbye.

識真同佢say goodbye.
2013-10-21