2017-11-29 173 views
本身今日諗住放假就食個開心樂園餐啦 咁我就係自助售賣器到買野食的 同埋想換今期的miss princess 點知換哂😩😫😣咁算啦 但佢有得揀miss sunshine 咁我都揀左換嘅 點知攞餐個時 亞姐話換哂😡😡😤😤俾左個舊玩具我😡😡😤😤下 而家當我係咩呀!!!!!!我係唔會要架!!!!!😡😡真係完全覺得係有被騙的成分 很憤怒💢又不甘之後我仲特登去睇哩個箱 哩度都係無講miss sunshine已經換哂 如果換哂 都會有個「賣哂喇」嘅牌仔喇 但哩度真係無!!!!!!! 我見到真係好嬲!!!!!!😡😤而家係咪錯誤引導顧客誤信有得換??我就真係相信有得換而買左哩個餐 但最後係無得換個公仔 真係好失望👎🏽👎🏽又好多嬲嬲囉😡😡😡叫人仲點信先??食物方面 味道都係正常 無咩特別野 個魚柳包唔夠熱/䁔囉😒😒薯餅就正常 炸得幾脆同埋都不會太燶 正常哩個餐係$25 而家開心樂園餐係$26仲要係無玩具嘅 真心覺得不舒服😩😫係嬲囉👎🏽👎🏽😡

開心樂園餐
2017-11-29