2012-11-01 1864 views
用openrice 嘅tablemap book 即享免收加一,咁就試吓用啦。去到話佢張list無我Booking,咁我當然叫佢check清楚啦,點知佢話張list喺office俾佢,叫我自己check 番Openrice.佢話由於張list無我Booking所以無優惠, 其實個日無物人,唔訂位都可以唔洗等.可能特担話無我Booking.即使真喺佢張list無,都可以做番俾我啦..另外個烫底完全没有了吸引力. 以前成日想起個烫底就會去食,依家只食到咸味,没有了小肥羊獨有的麻香味. 其他食物就没特别, 但整体食物都OK新鮮. 最失望就是個烫底.懷念以前的味道!!

.懷念以前的味道!!
2012-09-30