2009-02-22
我係由細細個就係長沙灣番church, 基本上係由細食譚仔食到大 但係今日,,,,,,,,,,,, 我真係忍唔住!!!!!!!!最近佢真係好差囉!!!! d呀姐真係想講粗口鬧佢囉 唔係講笑 我今日番完church, 好似平時咁去譚仔食野,,,,,,同我個fd都好似平時咁叫套餐 點知佢d餸真係少得可憐囉 明明應該係咩餸都有 依家就樣樣餸都得3件 係3件囉 d beep係可以數到得3粒, pork就3片, d chicken咪就係少到你搵到幾粒咁囉 最緊要係d豬"閠", 都係得3片,,,,,,,,,,,,,真係你見到果碗野,,,,,,,, 火都黎囉 之前都試過比少左野你 同d呀姐講 佢就勁唔好態度同你講 得啦 比番你囉 拎比你仲要好唔願意咁 今次我比錢既時候真係忍唔住鬧佢 話佢以前未搬shop未開分店果陣都唔會咁架 佢d staff咁既態度 d野食幾好食都假! 我不嬲都唔想離開呢間shop 但係今次真係唔忍佢囉 由細食到大就係會有對比我知 但咁樣真係好失望囉對佢 依家唔同以前 以前d呀姐會同我&朋友講叫我地唔好食咁快 小心唔舒服 買外賣會同我地傾計 叫我地去買d野飲番黎就拎得 依家就一定唔
我今日番完church, 好似平時咁去譚仔食野,,,,,,
同我個fd都好似平時咁叫套餐 點知
拎比你仲要好唔願意咁
佢d staff咁既態度 d野食幾好食都假!
我不嬲都唔想離開呢間shop 但係今次真係唔忍佢囉
由細食到大就係會有對比我知
但咁樣真係好失望囉對佢 依家唔同以前
以前d呀姐會同我&朋友講叫我地唔好食咁快
小心唔舒服 買外賣會同我地傾計 叫我地去買d野飲番黎就拎得
依家就一定唔會有呢支歌仔唱囉!