2009-11-02 129 views
八點多D到,入到去好糟,不過唔緊要啦,迪士尼開心D ar ma..食野:講真唔值四百lor...不過野食選擇都多,味道正常,無話好好食,亦無話好難食。但個燒牛排就不知所謂,佢比我個件生到得一兩成熟lor...我念唔係個個人都接受到,好似剛打獵完番來咁,超恐怖! 甜品:好少選擇,失望、、、無咩特別好食,布丁好淡!得兩個cake、、、其它一杯杯個D甜品就過得去,但真係唔稱得上好食。另外白朱古力噴泉無咁悶,幾好。服務:-四百蚊來講,不知所謂。未去之前打去book 位,都幾有禮貌,心念去到服務都應該唔錯。點之,去到完全相反。食左兩個鐘,只係幫我地(6個人)加得三次水,有一次仲係我叫地先肯加(唔好意思,我地成家都係水桶,慣左食野飲好多水)。-張台(圓形的),成台放滿晒野都無人清。我以前去食自助野,每次食完野再出去拎野食,返到台一定有人收左lor已經,但迪士尼真係唔會,我再食完再第二次返來,D野都仲係到。-點野飲個時,好似茶餐廳咁lor.....6個人點野飲,緊係有D亂ga la、、、個waitress、、、、呀,唔識形容。"Ji"都唔笑!-食到9點半(10點半先收),出面無晒碟都無人refi
食野:
甜品
服務:
-食到9點半(10點半先收),出面無晒碟都無人refill......
-卡通人物,可能係今餐最值錢地方,但唔知係唔係因為我地無小朋友,由頭到尾無迪士尼朋友主動走過來。要我地走出去先可以影到相。、、、、(當時唔多人,佢地好得閒),D卡通人物成晚就係識搵住搵幾台有B B的台!因為最大機會買相ma.....百幾蚊ga...
-順便一提,個洗手間都幾靚,不以酒店來講,就有D污糟+嗅味。
2009-10-29
$398 (Dinner)
Celebration
Anniversary